Cum se prostitueaza bloggerii din ziua de azi


Nu intamplator am ales sa imi ascund identitatea. Pur si simplu simt ca o iau razna daca nu pot sa ma exprim asa cum vreau in legatura cu tot ceea ce se intampla in jurul meu. Sunt un om timid, dar rebel in acelasi timp, iar pentru a nu imi face si mai multi dusmani am ales ca pentru voi sa fiu Haterul Anonim.

Ma uitam astazi pe Facebook la colegii mei bloggeri si sunt scarbit de tot ceea ce descopar pe zi ce trece. Suntem in criza economica si toti avem nevoie de bani, dar hai sa nu ne prostituam pe o felie de salam.

Hai sa ne pastram integritatea de oameni! Sa nu mai stam in patru labe pentru ca asa doreste X-ulescu sau X-uleasca PR la o anumita firma. Nu companiile au distrus presa si blogosfera ci voi milogilor care pentru o masa gratuita stati si in cap si va prostituati in ultimul hal.

Advertisements

One response to “Cum se prostitueaza bloggerii din ziua de azi

  1. Nu cred că e prostituție ce fac ei. Problema nu e că fac ce fac, ci că sunt luați în seamă. Dacă acei jurnaliști (sau ce-or fi ei) îi taxează prin comentarii articulate și texte clare, invocând mai ales lipsa lor de argumente sau documentarea inexistentă, se mai schimbă lucrurile.

    Revin. Nu e prostituție, ci doar se mulțumesc cu puțin. Într-un fel e bine, pentru că atâta merită. Dacă textele lor ar valora mai mult decât o invitație la o lansare, nu i-ai vedea în poze cu cozonacul în mână. Raluxa e mulțumită că vede filme pe gratis și nu știu dacă e ceva rău în asta. Ciubotaru ia mașini în teste, că mașina lui nu există. Dacă le trimiți acasă un șampon, ei vor scrie, pentru că, nu-i așa, lucrează cu brandul. Rezultatul e blogosfera românească, ieftină și slabă.

    Ce pot ăștia să facă? Să ceară mai mult? Pentru ce? Cât valorează o oră de muncă, muncă pentru care nu e nevoie de vreo abilitate specială, necesară pentru 4 articole? De ce e greșit să iei 20 lei pe un articol?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s